May 14, 2022

Høyere enn himmelen

By Monica Norum
Høyere enn himmelen

Har du kjent på lykkefølelsen når alt bare funker?

Når jeg jobber med abstrakt maleri liker jeg at det tar form etterhvert som jeg arbeider med det. Det er enslags terapi for meg  å ikke tenke for mye. Først legger jeg strukturen i bunnen av maleriet. Så bygger jeg opp med fargene og så fremhever jeg lys og mørke og linjer etterhvert.

 

I dette maleriet ble jeg fasinert av strukturen som kom frem og av det herlige lyset som dukket opp i høyre hjørne. Fargene minnet meg om universet, mørk og blå og magisk. Når lyset dukket opp minnet dette meg om en komet som kom farendes sjooo rett inn. Derfor fikk dette maleriet navnet Høyrere enn himmelen.

Hva føler du når du ser det?

 

Du finner det på Instagram her: INSTAGRAM

og i nettbutikken her: Nettbutikk

Ønsker deg en nydelig dag. Følg meg gjerne på Instagram og del om du synes dette var interessant.

xx Monica